Lai izdevies visiem 2015!
Katrs gads ir pārsteigumu pilns. 2015. gads solās būt īpaši piepildīts.
Laika
posmā no 16. janvāra līdz 25. janvārim Berlīnē notiek ikgadējā Zaļā
nedēļā, kas ir liels tirgus ar iespēju visu iegādāties un pagaršot. 21.
janvāris ir mana dalības diena. Darbošos Latvijas nacionālajā stendā un
visas dienas garumā visiem izstādes apmeklētājiem rādīšu kā tecināt
bērzu sulas un došu nogaršot, kā garšo bērzu sula. Šī ir retā izstāde
kur visu varēs arī oficiāli iegādāties. Šogad Latvija ir partner valsts
Zaļajā nedēļā, tāpēc Latvijas stends būs īpaši liels. Stends atradīsies
Halle: 8.2 Stends:108. Zaļā nedēļa ir apjomos milzīgs pasākums, jo
to vidēji apmeklē ~470 000 apmeklētāji, pārsvarā pircēji ar ratiņsomām
:)
Laika posmā no 22. marta līdz 25. martam dodos uz Londonu.
Piedalīšos ar saviem produktiem lielākajā Anglijas pārtikas un dzērienu
izstādē IFE 2015. Izstāde notiek katru otro gadu un pulcē ļoti daudz
interesentus. Kalnciema ielā satiku Mārtiņ Rītiņu, viņš teica ka tā
esot milzīga izstāde un arī viņš katru otro gadu turp dodas iepazīt
jaunumus un satikt vecus draugus. Piedalīšos pats ar savu stendu,
atradīšos Gourmet Drinker rajonā, stends S4260/c .
Un zinot, ka patērētāji Anglijā dodas veselīgu dzērienu meklējumos, paredzu ļoti lielu interesi par bērzu sulām. Šeit ir raksts no DailyMail.co.uk
par bērzu sulas tendencēm 2015. Domāju ka uz izstādi būs arī jaunie
produkti ko parādīt. Un izstāde notiek tieši pirms bērzu sulas
tecināšanas sezonas sākuma, tas nozīmē ka būs laiks savākt sulu, lai
pietiktu visiem gribētājiem.
Ja esat Berlīnē vai Londonā, gaidu Jūs ciemos!
May 2015 be successful for all!Every year is full of surprises and 2015 promises to be full of promise.
Next destination - London. I will be heading to London March 22-25 with my goods for the largest food and drink show in England - IFE 2015. The show takes place every other year and gathers many foodies. I met Latvia's most famous chef, Mārtiņš Rītiņš, at the local Kalnciems Market who told me about this mega-show. He also visits it regularly to find out about the latest trends and to meet old friends. My booth and I will be found in the Gourmet Drinker area, booth S4260/c.
But right now in Latvia we have cold winter and birch trees are sleeping. Freezing winter nights are perfect to extract sweet birch sap in spring time. Since we are receiving lot of inquries from different countries - we can announce that birch sap is trend of 2015! Our family know-how for birch sap collecting, fermenting, storage and selling is base to be ready for this.