Pavasaris, vasara, ceļojums, karstums, sula un vīns.

Pēdējā pavasara brīdī pie manis bija atbraukuši ciemos Vides fakti. Rādiju viņiem kā taisu ciet bērzus, kā top bērza sulas produkti.

Aprīļa beigās ar kaimiņiem Andi un Jāni biju aizbraucis nelielā ceļojumā uz Itāliju. Pabijām vīna darītavās un guvām daudz iespaidus un pieredzi.

Szigeti dzirkstošā vīna ražotne Austrijā. Īsa pamācība pareizā vīnogulāju kopšanā. 10 gadus vecas vīnogu sulas sūknēšana ārā no mucas. Neliels medījums vīna koperatīvā, lai varētu novērtēt lielisko preci. Austrijas pagrabā necilos apstākļos top brīnišķīgs vīns. Smalks Valpolicellas vīna darītāja pagrabs. Vīna kooperatīva krāni no kuriem uzpildīt vīna mucas pašpatēriņam. Līdz baložu laukumam netiku, bet Venēcijā biju :)

Klāt ir vasara un siltums liek manīt par sevi. Varbūt laiks iedzert kādu malku spirdzinošas bērzu sulas? Tad ej uz sadaļu Produkti un izvēlies.

Drīzumā tiks izveidota sadaļa Bērza sulu pagrabs.