Skat, skat un pusgads jau pusē. Bet darbi izdarīti daudz. Esam
nosūtījuši 2. konteinerus ar bērzu sulām uz Taivānu. Esam nosūtījuši
bērzu sulas arī uz Vāciju. Esam tikušies ar Ķīniešiem, sūtījuši paraugus
uz Slovākiju, Lietuvu. Mūsu Libertu bio bērzu sulas putojošais vīns ir
pasniegts daudzos pasākumos Latvijas ES prezidentūras laikā, kurus
klāja restorāns Kaļķu vārti. Nosūtījām divas kastes arī uz Latvijas
vēstniecību ASV, lai ar bērzu sulas putojošo pieliktu punktu LV
prezidentūrai ES. Esam sastrādājušies ar GaolEvents un vadījuši
ārzemniekiem ekskursijas uz
AB dambja un mežā, upes malā. Esam uzņēmuši Somijas vīna bloga
rakstītāju. Esam mācījuši par bērzu sulām Franču žurnālistus. Un esam uzņēmuši ciemos žurnālu Četras sezonas, kurš jūlija numurā raksta par mūsu Libertu vīna darītavu kā par tūrisma mērķi ko apmeklēt.
Darba
ir bijis daudz. Pašlaik ir jādomā par jaunās ražotnes celšanu. Par jauno
produktu radīšanu. Jāpadomā arī par sevi. Un saulgriežu maģiskais laiks
ir īstais laiks pasapņot, ļauties enerģijai. Jāuzlādējas ar dabas
spēku. Ļaujiet, lai enerģija ieplūst Jūsos!
Look
at that - half a year has already past. But a lot has been accomplished.
We have sent our second shipment of birch juice to Taiwan. We've sent
birch juice to Germany, as well. We’ve met with the Chinese and sent
samples to Slovakia and Lithuania. Our Libertu Organic Birch Sparkling Wine has been served at many events during Latvia’s term as presiding nation of the EU Commission at the restaurant Kaļķu vārti.
We also sent two cases to the Latvian embassy in Washington, DC to
serve at the final events of the Latvian presidency. We have cooperated
with GaolEvents and led excursions for foreigners to the banks of the
Daugava, as well as in the middle of the forest by a stream. We have
hosted a Finnish blogger and taught French journalists about birch
juice. Most fancy food magazine in Latvia Četras sezonas (Four seasons) has article about out our wine cellar as tourist spot to visit.
The
work just doesn’t stop. Now, we must consider building a new factory
and think about a new product line. I must think about myself, as well.
Midsummer is a magical time of the year – perfect for dreaming and
gathering up energy reserves from nature. May you also soak up all the
energy that nature has to give at this time of year!