Pirmais bērzu sulu vīna ražotājs LV!

Beidzot esmu reģistrējis pirmo bērza sulu vīna ražotni Latvijā. Bērza sulu vīns tiek gatavots Ikšķilē, bērzu sulu pagrabā.

Bērza sulas vīns ir sanācis superīgs. Pašlaik ir izfiltrētas divas šķirnes - Bērzu sulas baltais vīns un Bērzu sulas karameļu vīns. Bērzu sulas baltais vīns - viegls, svaigs un aromātisks bērza sulu vīns ar izteikta svaiga pavasara garšu, salds un patīkams. Bērzu sulas karameļu vīns - lēni tvaicējot bērzu sulu tiek iegūts karameļu tonis un karameļu garšas notis bērzu sulā. Šis sajaukums rada ļoti patīkamu, garšigu pussauso vīnu, varētu saderēt ar Mārtiņdienas svētku ēdieniem.

Pirmo reizi tirgošu arī bērzu sulu vīnu Kalnciema ielas tirdziņā šo setsdien 12.11.2011. no pl. 11:00 - 17:00. Laipni aicināti iegādāties bērza sulu, bērza sīrupu un bērza vīnus. Visus produktus varēs arī pagaršot.

Esmu mājas lapā izveidojis sadaļu Receptes kur var iepazīties ar receptēm kurās tiek izmantoti bērzu sulas produkti. Pirmais savas receptes demonstrē Mārtiņš Rītiņš.

Tiekamies ;)