Laiks skrien ātri, es tam pakaļ. Bet ir reizes, kad ir jāpaskrien un ir reizes, kad laiku var izbaudīt. Šoreiz ir sprints. Tikko atgriezies no USA es sāku tecināt bērzu sulas. Marta vidū sajūta kā aprīļa vidū. Ārā +14 grādi. Saule un neviena mākoņa. Sula tek lieliski. Saurbti gandrīz 400 koki. Iegādātas jaunas iekārtas, jo šogad uz Taivānu jau sūtam divus konteinerus ar bērzu sulām. Nezināju, ka tas prasīs tik daudz spēka.
Šīs nedēļas beigās laika posmā no 22. aprīļa - 25. aprīlim būsim Londonā. Mūsu produkti - Bio bērzu sulas putojošais vīns un Bio bērzu sulas stiprais ir nominēti izstādes jauno, vislabāko produktu simtniekā. Bet tas nav viss, rādīsim jauno Libertu bērzu sulas produktu - Bērzu sulas kefīrs. Brīvs no laktozes, no cukura, no taukiem. Piemērots vegāniem. Piepildīts ar miljoniem labo baktēriju vēdera mikroflorai. Vienā nelielā stikla pudelītē piepildīta dabas esence un labās baktērijas.
Izbaudiet pavasari arī Jūs. Smeļaties spēku dabā, ieurbiet kādā bērzā. Dzeriet sulas. Gaidat sniegu, ko sola :)
Time runs really fast. Just came back from USA and started to drill the birch trees for sap. This March looks more like April. In the middle of the day we have +14 °C. This year we have doubled our export to Taiwan and that takes lot of energy, more than I expected.
This weekend from April 22 - 25 we are going to London Ife Expo. Our Libertu organic birch sap wood spirit and Libertu organic birch sap sparkling wine has been nominated as one of the top 100 new expo products, we are really proud. We will serve all our drinks, also you will be able to taste really fresh, this year's harvested birch sap. Also we will lunch our new product - Organic birch sap kefir - free from lactose, sugars, fats. Suitable for vegans. Filled with millons of probiotic bacteria. Filled in small glass bottle, like life elxir.
Come and join us. Cheers :)