Super, beidzot esmu nosūtījis pirmo jūras konteineru ar bērzu sulām uz
Taivānu. Esam neizsakāmi laimīgi un piekusuši. Āzijā bērzu sula ir
zināma un to sauc par Dieva dzērienu. Cerams viņiem patiks un, ja arī
kāds cits vēlas iegadāties Taivānā sulu, lejā bildēs ir redzama etiķete
ar kontaktiem :)
Šogad vispār ir neparasti liela interese par bērzu
sulām, saņemam pieprasījumus no Šveices, Anglijas, Beļģijas. Un joprojām
turpinām sūtīt sulas klientiem arī uz Vāciju. Septembrī plānojam
piedalīties Maskavā, izstādē WorldFood.
Fantastiski, ka cilvēki no dažādām pasaules malām meklē to, kas ir raksturīgs un īpašs mums.
Ilgs
laiks ir pagājis kopš pēdējā ieraksta, bet biju tik ļoti aizņemts ar
Taivānas pasūtījumu, ka daudz laika neatlika. Tik vien kā biju izrāvies
uz Venēciju lai pabrauktu pa kanālu, apmeklētu vīna darītavas.
Pašlaik
notiek ļoti aktīva tūrisma sezona un stāstu par bērzu sulām savā
pagrabā. Vadu arī izbraukumu ekskursijas ārzemnieku grupām, pēdējā bija
priekš Beļģiem uz milzīgā katamarāna WildCat 65
Šo
sestdien un svētdien (7. 8. jūnijs) ir lielie svētki Brīvdabas muzejā,
tirgošos ar saviem produktiem. Būšu pretī estrādei. Nāciet, būs
putojošie vīni, sīrups, sulas, tecināšanas komplekti.
Lai mums visiem, ražena, atpūtām un piedzīvojumiem bagāta vasara!
Super! I
have finally sent my first shipment of birch juice to Taiwan. We can’t describe
how happy and tired we are. They have heard of birch juice in Asia and call it
the Nectar of the Gods. We hope everyone enjoys it, and for those of you in
Taiwan who wish to get some juice, the contact information is located on the
label in the photo below.
This year
we have had enormous interest in birch juice – we have had requests from
Switzerland, England and Belgium. We continue to send juice to our clients in
Germany. In September we plan to participate in the World Food trade show in
Moscow.
It’s
fantastic to see people from around the world appreciate that which is characteristically
and uniquely Latvian.
It’s been a
while since my last entry, but I have been so busy with the Taiwan order that I
haven’t had much free time. The only thing I managed was a short trip to
Venice, where I rode around the canals and visited some wineries.
Currently,
it’s a busy time for tourism, and I spend time in my cellars describing the
birch juice process. I also lead tours for foreign groups – my latest was a
group from Belgium on the giant catamaran Wild Cat 65.
This
Saturday and Sunday (June 7 and 8) the Open-air Ethnographic Museum is hosting
a huge market and I’ll be there selling my wares. Find me directly across from
the stage. Come and check out my sparkling wine, syrup, juice and tree-tapping
kits.
Have a
fruitful summer full of relaxation and experiences!